Tarkista varauskalenterimme!

 

TIETOA MEISTÄ


Vuonna 2020 syntyi unelma kelluvasta saunasta neljän opiskelijan kesken eräänä huurteisena iltana - missäpä muuallakaan kuin saunassa. Koko ajatus oli aluksi lähinnä vitsi, mutta pian se vakavoitui, suunnittelutyöt aloitettiin ja saunalautan rakennustyöt aloitettiin jo samana kesänä. Perustimme yrityksen, jonka nimeksi kastettiin AJOA.

Projektin aikana on ollut useita odottamattomia haasteita, joista on kuitenkin kaikista selvitty kunnialla. Koska olemme opiskelijoita, oli yhteisen ajan löytäminen välillä hyvin haastavaa, eikä aikataulu lautan valmistumisesta sujunut odotetusti. Joukkoomme liittyikin keväällä 2021 lisävahvistus. Vesille laskeminen onnistuneesti alkukesästä 2021 oli suurin helpotus (ja juhlan aihe🍾🍾). Lautta itsessään toimii paremmin kuin osasimme odottaa. Saunalautalla on pituutta 8 metriä ja leveyttä 5 metriä. Se on rekisteröity 10 hengelle. AJOA:n saunalautta sijaitsee Venetiellä, Lintutornin läheisyydessä.


Olemme kesäisin aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja pyrimme julkaisemaan kiinnostavaa sisältöä Instagram-kanavallemme. Lisäksi olemme perustaneet Facebook-sivut, jossa tiedotamme tulevista tapahtumistamme. Molemmat kanavat löytyvät tunnuksella ajoaoy.

Visiomme on identifioitua laadukkaaksi ja tunnetuksi saunalautan vuokraajaksi, jolla on vahva brändi ja jatkuva kyky kehittää toimintaansa asiakaslähtöisesti. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen elämyksen. Kykenemme ottamaan huomioon asiakkaan toiveet, joiden pohjalta olemme valmiita räätälöimään palvelumme juuri asiakkaan odotusten mukaisesti. AJOA on fokusoitunut palvelemaan nimenomaan Kuortaneen ja sen lähiseudun yksityis- ja yritysasiakkaita.